Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
 • Greek
 • English
ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ
Επιθυμείτε εξειδικευμένη πρόταση ή συμβουλή; Καλέστε μας άμεσα στο 210-9881-616

Έξυπνος Wifi θερμοστάτης Momit Home

Συντάχθηκε από στις Απρίλιος 04, 2016 . 0 Σχόλια.

 

Εξοικονομεί έως και 30% στις δαπάνες θέρμανσης

Μαθαίνει από εσάς

Σας παρουσιάζουμε τον ασύρματο θερμοστάτη εξοπλισμένο με ευφυή συστήματα τεχνολογίας και ένα καινοτόμο σχεδιασμό που μαθαίνει από εσάς κάθε μέρα, για να σας προσφέρει την άνεση μετά στο σπίτι σας . Ο θερμοστάτης χρησιμοποιεί τις καταναλωτικές συνήθειες σας για να ρυθμίσει την επιθυμητή θερμοκρασία χώρου για κάθε εποχή.

Πηγαίνει όπου πηγαίνετε

Ο νέος θερμοστάτης momit Home είναι μετακινήσιμος ώστε να μπορείτε να τον πάρετε σε οποιοδήποτε δωμάτιο θέλετε, να αλλάξετε την θέση του όσο συχνά θέλετε και να ασκείτε απομακρυσμένο έλεγχο.

Ο έλεγχος στα χέρια σας

Με ένα μόνο κλικ, παίρνετε τον έλεγχο του θερμοστάτη σας momit Home. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή είτε με το κινητό σας, είτε το tablet ή τον υπολογιστή σας.

Ιδανική θερμοκρασία σε κάθε δωμάτιο

Με τη νέα τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την momit, μπορείτε να εγκαταστήσετε όσους θερμοστάτες θα πρέπει να έχετε στο σπίτι σας. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε τη θερμοκρασία του κάθε δωματίου. Χρειάζεται μόνο να επιλέξετε το δωμάτιο που θα ελέγχει το σύστημα θέρμανσης .

Γεωγραφικός εντοπισμός

Μέσω του συστήματος γεωγραφικού εντοπισμού o θερμοστάτης momit Home ξέρει όταν είστε μακριά από το σπίτι και απενεργοποιεί την θέρμανση αυτόματα, αποφεύγοντας την άσκοπη κατανάλωση! Ξεκινήστε την εξοικονόμηση!

Παρουσία

Με αισθητήρα παρουσίας, ο θερμοστάτης ανιχνεύει ότι δεν είναι κανείς στο σπίτι και απενεργοποιεί την θέρμανση μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Ξεχάστε τις ανησυχίες σας, ο θερμοστάτη φροντίζει για σας και σας βοηθά να κάνετε εξοικονόμηση ενέργειας

Συμβατός με το 95% των εγκαταστάσεων θέρμανσης

Προσαρμόστε τον

Κομψός και μινιμαλιστικός ο momit Home είναι σχεδιασμένος σύμφωνα με την προσωπικότητά σας και το σπίτι σας . Επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει περισσότερο και συνδυάστε τον με τα δωμάτια του σπιτιού σας

 

Έξυπνη άνεση

 • Ακόμα και χωρίς σύνδεση στο Internet, λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα
 • Αποθήκευση στατιστικών στοιχείων για την κατανάλωση ενέργειας
 • 7ήμερος χρονοπρογραμματισμός με εύκολο τρόπο
 • Υπολογίζει το μέσο χρόνο που χρειάζεται το σπίτι σας για να φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία, βελτιστοποιώντας το χρόνο που απαιτείται για να επέλθει η ιδανική θερμοκρασία (παρόμοιο με αλγόριθμο PID)
 • Στατιστικά στοιχεία παρέχοντας συγκριτικά δεδομένα εσωτερικής/εξωτερικής θερμοκρασίας,υγρασίας και της εξοικονόμησης ενέργειας που έχει επιτευχθεί
 • Πρόβλεψη καιρού
 • Πρόγραμμα διακοπών
 • Μελλοντικά και εντολή για ψύξη

Ο θερμοστάτης momit home διαθέτει έξυπνες λειτουργίες απομακρυσμένης διαχείρησης μεσω επικοινωνίας με το router σας με δυνατότητα προσβασης και ελέγχου μέσω internet απο όλο τον κόσμο. Διαθέτει όμοιες λειτουργίες με τους πιο δημοφιλείς θερμοστάτες Wifi της αγοράς, στην τιμή ενώς απλού προγραμματιζόμενου ψηφιακού θερμοστάτη 

Διαθέτει :

 • Εβδομαδιαίο χρονοπρόγραμμα και πρόγραμματα διακοπών
 • Αισθητήριο υγρασίας, παρουσίας και σύστημα γεωγραφικού εντοπισμού.
 • Πρόσβαση μέσω δωρεάν εφορμογής για tablet και κινητά

 

Τελευταία ενημέρωση: Απρίλιος 12, 2016

Σχόλια

Γράψτε ένα σχόλιο

Γράψτε μια απάντηση

* Όνομα:
* E-mail: (Not Published)
   Ιστοσελίδα: (Η σελίδα σας να περιέχει http://)
* Σχόλιο:
Back to Top