Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
  • Greek
  • English

Επιστροφές & Ακυρώσεις

Ακυρώσεις παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, κατόπιν συννενoήσεως, μέχρι την στιγμή που δεν θα έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από την έδρα ή τους προμηθευτές μας, χωρίς επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων

Σε περίπτωση λάθους μας η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 5 ημερών και σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδας συσκευασίας και αποστολής.

Στην περίπτωση που η επιστροφή δεν είναι εξαιτίας δικού μας λάθους, δεν επιστρέφονται παρα μόνο κατόπιν συνεννοήσεως, και μόνο η αξία της παραγγελίας των προιόντων και όχι τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής, στην περίπτωση που οι συσκευασίες είναι άθικτες. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή από εμάς των προιόντων. Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση.

Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής. Πριν την επιστροφή του προιόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 9881616 ή στο info@ecopowermarket.gr Η διεύθυνση στην οποία θα επιτραφούν τα προιόντα είναι: Αχιλλέως 99Α, Παλαιό Φάληρο, Τ.Κ. 175 63.

Back to Top