Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
  • Greek
  • English

Ποιοι Είμαστε

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ :

Ανταγωνιστικές Τιμές

Διαθέτουμε τα προϊόντα μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές παρακολουθώντας συνεχώς την αγορά με τιμές προσαρμοζόμενες της ζήτησης και αναλόγως των ποσοτήτων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα πωλήσεων μας.

Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η εξειδίκευσή μας αποτελούν τη βάση πρότασης ποιοτικών προϊόντων με στόχο μια ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας.

Άμεση εξυπηρέτηση

To Ecopowermarket επενδύει στην τεχνολογία και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία αγορών.
Διαθέτουμε ένα από τα πιο σύγχρονα ERP  (Odoo) για την παρακολούθηση της παραγγελιο-ληψίας ενώ συνεργαζόμαστε και με τις μεγαλύτερες εταιρίες courier για να παραδίδουμε τα προϊόντα τάχιστα σε όλες τις γωνιές της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού τάχιστα και οικονομικά.

Ευκολία και ασφάλεια πληρωμών

Το www.ecopοwermarket.gr υποστηρίζει ηλεκτρονικές πληρωμές για την δική σας διευκόλυνση ενώ παράλληλα υποστηρίζονται και οι κλασσικοί τρόποι πληρωμής με κατάθεση και μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό. Δείτε περισσότερα για τους τρόπους πληρωμών εδώ.

Υποστήριξη Πριν & Μετά την Πώληση

Το ecopowermarket.gr διαθέτει τμήμα υποστήριξης πελατών και σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη σας καλύπτουμε άμεσα με την απαιτούμενη τεχνική υποστήριξη.

Στόχος μας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών που στηρίζονται στο αμοιβαίο όφελος και εμπιστοσύνη.

Το πρόθυμο προσωπικό μας αντιμετωπίζει όλους τους πελάτες μας με σεβασμό και υπευθυνότητα δίνοντας ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις στα προβλήματα σας.


 

Η Ecopowermarket και η GAZPRO Hellas GROUP είναι μια τεχνική και εμπορική εταιρεία με έδρα τo Παλαιό Φάληρο Αττικής. Ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1979 στην Νέα Υόρκη και το 1999 επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην Ελληνική αγορά. Σε αυτά τα 30 και πλέον έτη, έχει να επιδείξει ένα σημαντικό έργο στο χώρο της οικιακής αλλά και της βιομηχανικής θέρμανσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με την τεχνογνωσία της και την χρήση προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας δραστηριοποιείται δυναμικά στον οικιακό, ξενοδοχειακό και βιομηχανικό χώρο, καθώς και στον χώρο των νοσοκομείων, σχολείων, δημόσιων και ιδιωτικών κτηρίων και στρατοπέδων, υλοποιώντας έργα υψηλής ποιότητας και απόδοσης, που τηρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
Κύριο μέλημά μας, είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών, με άξονα όλες τις σύγχρονες αναζητήσεις των καταναλωτών, όπως την ποιότητα, την αξιοπιστία, την αισθητική, την εξοικονόμηση ενέργειας και το λογικό κόστος.
Η Ecopowermarket και η GAZPRO Hellas απαρτίζεται από έμπειρους μηχανικούς όλων των απαιτούμενων, για τις δραστηριότητες της εταιρείας, ειδικοτήτων με μεγάλη εμπειρία και συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση επάνω στις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις. Διαθέτουμε αυτοκινούμενα συνεργεία τεχνικών, παρέχοντας τεχνική υποστήριξη όλο το 24ωρο.
Από το 1979 μέχρι σήμερα η GAZPRO Hellas εκτέλεσε μεγάλα έργα στον κρατικό αλλά και στον ιδιωτικό τομέα όπως στο Columbia University Buildings και στην πολιτεία τη Νέας Υόρκης.

Στοιχεία Επιχείρησης

ΑΦΜ: 038186876

ΔΟΥ: Παλαιού Φαλήρου

Αρ. ΓΕΜΗ:  086057702000

 

Περισσότερες Πληροφορίες ( Η έδρα μας)

Ecopowermarket
Αχιλλέως 99Α, Τ.Κ. 175 63
Παλαιό Φάληρο, Αθήνα
Τηλ. 210-988-1616 Fax 210-988-1211

Υποκατάστημα

Γοργοποτάμου 15, Τ.Κ. 175 64
Παλαιό Φάληρο, Αθήνα
Τηλ. 2114110801 - Fax 210 988 1211

Διεύθυνση e-mail

info@ecopowermarket.gr

Back to Top