Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
  • Greek
  • English

Όροι Χρήσης

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα Ecopowermarket.gr παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες / μέλη / πελάτες του με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης . Εφόσον πραγματοποιήσετε παραγγελίες μέσω του Ecopowermarket.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Όταν επισκέπτεστε το ecopowermarket.gr, αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το ecopowermarket.gr με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα του ecopowermarket.gr, κατ' αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο ecopowermarket.gr, όπως, ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Ηλεκτρονικού Καταστήματος ecopowermarket.gr ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα, και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε προϊοντικών καταλόγων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του ecopowermarket.gr. Ολος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, το γραφικό η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής είναι ιδιοκτησία της ecopowermarket.gr και είναι Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας . Επιφυλασσόμενων ολων των δικαιωμάτων.

ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 

Η ecopowermarket.gr παρέχει στους πελάτες της περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος ecopowermarket.gr, για την τοποθέτηση παραγγελιών και την επικοινωνία με την εταιρία. 
Οι επισκέπτες του ecopowermarket.gr διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα ecopowermarket.gr σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ' όσον αυτός ο υπερ-σύνδεσμος δεν περιγράφει την ecopowermarket.gr., ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο.
Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από την ecopowermarket.gr

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα ecopowermarket.gr παρέχεται από την ecopowermarket.gr "ΩΣ ΕΧΕΙ" και "ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ". Η ecopowermarket.gr δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλούμενη τόσο για την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος όσο και για τις πληροφορίες, περιεχόμενο, υλικό ή προϊόντα που περιέχονται σε αυτό. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

Η ecopowermarket.gr δεν εγγυάται ότι το Ηλεκτρονικό Κατάστημα ecopowermarket.gr, οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται από την ecopowermarket.gr δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία. Η ecopowermarket.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων, σε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές και επακόλουθες. Το Ηλεκτρονικό κατάστημα ecopowermarket.gr ,οι υπάλληλοι , ή αλλοι αντιπρόσωποι του, δεν εχει καμία ευθύνη, υπο οποιεσδήποτε συνθήκες , για οποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, είδικές αποζημειώσεις, ή έξοδα, ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών , διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών , ή δεδομένων , ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας και οποιονδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν απο ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας, ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε αλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εαν το ecopowermarket.gr είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή επρεπε να γνωρίζει αυτην την πιθανότητα. Η ecopowermarket.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για την διαθεσιμότητα των προιόντων , αλλα εγγυάται για την αμεση ενημέρωση των πελατών της περί μη διαθεσιμότητας των προιόντων. Η ecopowermarket.gr δεν φέρει καμμία ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες οταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατα την διάρκει αυτής και εχουν σχέση με την λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με την χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η ecopowermarket.gr δεν φέρει καμμία ευθύνη που εχει να κάνει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παραμβάσεις τρίτων σε προιόντα ή και υπηρεσίες ή και πληροφορείες που διατίθενται μέσω αυτού. Η ecopowermarket.gr δεν φέρει καμμία ευθύνη για τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών που εχουν διαφύγει της προσοχής ή εχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας απο λόγους ανωτέρας βίας.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

To ecopowermarket.gr προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερη όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τις φωτογραφίες των προϊόντων που εμφανίζονται στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα. Εντούτοις, το ecopowermarket.gr δεν είναι υπεύθυνο σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά ή οι φωτογραφίες ή άλλο περιεχόμενο σχετικό με προϊόντα που πωλούνται μέσω του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος είναι ανακριβή, μη πλήρη, μη χρονικά ενημερωμένα, ή εν γένει με λάθη. Επίσης η ecopowermarket.gr, καμμία ευθύνη δεν φέρει για τυχόν βλάβης, απώλεια κερδών, απώλεια συνεργασίας κ.α ή οτιδήποτε αλλο προκύψει απο την λάθος περιγραφή ή φωτογραφία των προιόντων.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΩΝ

Η ecopowermarket.gr διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, την εμπορική της πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο και χωρίς προειδοποίηση. 

ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ - ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Υπάρχει περίπτωση αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εχει γίνει κάποιο λάθος κατά την ενημέρωση της τιμής του προϊόντος και να παρουσιάζετε σε ασυνήθιστα χαμηλή τιμή. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή που δείτε κάποιο τέτοιο προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας πριν παραγγείλετε το προϊόν αυτό. Σε τέτοια Περίπτωση  η ecopowermarket.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελέσει την παραγγελία σας χωρίς να φέρει καμία ευθύνη τυχόν βλάβης, απώλεια κερδών, απώλεια συνεργασίας κ.α ή οτιδήποτε αλλο προκύψει απο την λάθος αναγραφόμενη τιμή που δεν εκτελέσθηκε η παραγγελία σας. Το ίδιο ισχύει και για την μονάδα μέτρησης (διάθεσης π.χ τεμ,ζεύγος,σετ κ.α) των προϊόντων.   

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ - ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ecopowermarket.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα  για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών. 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις:

Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική σας παραγγελία αλλά δεν έχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία και δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε στείλετε e-mail στο info@ecopowermarket.gr  και αμέσως ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

Σε πελάτη που δεν έχει παραλάβει προγενέστερη του παραγγελία και προβεί σε καινούργια, η εταιρία ecopowermarket.gr διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προπληρωμή της καινούργιας παραγγελίας (λόγω μη παραλαβής προγενέστερης-ων παραγγελιών) και σε περίπτωση που ο πελάτης δεν δεχτεί να την  προπληρώσει η εταιρεία ecopowermarket.gr μπορεί να προβεί σε ακύρωση της. 

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 

Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, αν αγοράσατε κάποιο προϊόν από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, έχετε το δικαίωμα ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής των χρημάτων σας εντός 14 ημερών, για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς καμία δικαιολογία.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 Σε κάθε περίπτωση για την ορθή διαδικασία επιστροφής και αντικατάστασης ενός προϊόντος, θα θέλαμε να επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα και να μας ενημερώσετε : 

1) Σε ολες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του ecopowermarket.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προιόντα ή προιόντα κακής και ελλατωματικής ποιότητας(απο λάθος στην λήψη της παραγγελίας, ή στην τιμολόγηση κ.α)

2) Σε ολες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα /πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (στην λειτουργία) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος.

3) Σε Περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος μπορείτε να το επιστρέψετε για επισκευή ή αντικατάσταση , αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με την ecopowermarket.gr . Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής είναι εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί, το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Επίσης στα προϊόντα που αναφέρεται ότι τα μεταφορικά αποστολής είναι δωρεάν , η εταιρία μας αποστέλλει δωρεάν μόνο την πρώτη αποστολή, σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος (που έχει ήδη σταλεί με δωρεάν μεταφορικά) στο ίδιο άτομο και στην ίδια διεύθυνση με άλλο αντίστοιχο που περιλαμβάνει δωρεάν μεταφορικά, τότε τα μεταφορικά τα επιβαρύνεται ο πελάτης. 

Επιπλέον για όλες τις περιπτώσεις το προϊόν θα βρίσκεται στην εργοστασιακή του κατάσταση , πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του να είναι η αρχική του καθώς και όλα τα παρελκόμενα και με όλα του τα έγγραφα που το συνοδεύουν από το εργοστάσιο κατασκευής του. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή.

Επίσης το επιστρεφόμενο προϊόν θα συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς του για τους πελάτες λιανικής και για τους πελάτες που αγόρασαν με τιμολόγιο απαραίτητα θα πρεπει να συνοδεύεται με δελτίο Αποστολής . Αν το επιστρεφόμενο προϊόν η συσκευασία του είναι σε αρίστη κατάσταση αλλά ο πελάτης δεν έχει τα παραπάνω έγγραφα δεν είναι  δυνατή η επιστροφή του.

Σε Περίπτωση επιστροφής του προϊόντος που δεν έχει ελάττωμα αλλά ο πελάτης θέλει να το επιστρέψει, πρώτα θα πρέπει να επικοινωνήσει με συνεργάτη της ecopowermarket.gr την ίδια ή την επομένη εργάσιμη ημέρα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχει αποσφραγιστεί το προϊόν .

Όπως επίσης αν δεν υπήρχε το προϊόν στις αποθήκες μας αλλά έγινε ειδική παραγγελία για τον συγκριμένο πελάτη η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει το πελάτη. Και αν δεν πραγματοποιηθεί η επιστροφή στις παραπάνω ημερομηνίες η επιστροφή ή η αντικατάσταση του προϊόντος δεν θα γίνεται δεκτή.

Τα Προϊόντα που εξαιρούνται και δεν γίνεται να επιστραφούν για κανένα λόγο είναι τα ευπαθή όπως (υλικά που έχουν κόπει στις διαστάσεις που ζητήσατε κ.α)

Οι Αλλαγές-επιστροφές για τα προϊόντα που έχουν συμφωνηθεί για την αλλαγή τους θα γίνεται με προϊόντα μέχρι ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε.

Σε Καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει ευθύνη αποζημιώσεως-χαμένων κερδών-βλάβης κ.α για τα προϊόντα που είναι για αντικατάσταση -αλλαγή αν αυτό στον χρήστη ή στις εταιρίες κατά την άποψη τους τους προξένησε ζημιά.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

To ecopowermarket συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο της ενέργειας . Επιλέγει πολύ αυστηρά τα προϊόντα που διαθέτει στον χρήστη. Όλα τα προϊόντα που διαθέτει καλύπτονται από εγγύησης καλής λειτουργίας. Οι Όροι που ισχύουν της εγγύησης και ο χρόνος αυτής καθορίζεται από την εκάστοτε εταιρία που είτε εισάγει είτε αντιπροσωπεύει τα προϊόντα. Απαραίτητα για την εγγύηση είναι το παραστατικό αγοράς του προϊόντος, χωρίς αυτό καμία εταιρία δεν αναγνωρίζει την εγγύηση του προϊόντος. Η Μεταφορά-Αποστολή του προϊόντος στην κάθε εταιρία επιβαρύνει τον πελάτη. Σε καμία περίπτωση τα προϊόντα που είναι για επισκευή ή αντικατάσταση λόγω εγγυήσεως και όχι μόνον, δεν μπορούν να αποσταλούν στο κατάστημά μας. Η ecopowermarket.gr πέραν από τις προβλεπόμενες εγγυήσεις που δίνουν οι εταιρίες για το κάθε προϊόν δεν δίνει καμία απολύτως δική της εγγύηση ή επέκταση αυτής. Επίσης σε καμία περίπτωση η ecopowermarket.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση απώλεια κέρδους ή εσόδων που προκλήθηκε εξ αιτίας της χρήσης ή της αδυναμίας των προϊόντων , όπως επίσης και αν από τυχόν καθυστέρηση επισκευής ή αντικατάστασης του προϊόντος από την εκάστοτε εταιρία , σε οποιαδήποτε νομική βάση και αν αυτή στηρίζεται ακόμη και αν η ecopowermarket.gr ή συνεργάτης της ενημερώθηκαν για την πιθανότητα προκλήσεως της εν λόγω απώλειας. 

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ

Οι επισκέπτες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος ecopowermarket.gr συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους σχετικά με όποια διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος ecopowermarket.gr, και κατά συνέπεια της ecopowermarket.gr.
Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος ecopowermarket.gr ή με τα προϊόντα ή της υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνεται κατ' αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια Δικαστήρια.Αθηνών.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

Στα προϊόντα όπου αναγράφεται "εγγυημένα* η χαμηλότερη τιμή" , η εταιρεία μας, μπορεί να σας παρέχει το συγκεκριμένο προϊόν οικονομικότερα από οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα, με την προϋπόθεση παρουσίασης από τον καταναλωτή το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς (απόδειξη ή τιμολόγιο) στο οποιό αναφέρεται το συγκεκριμένο προϊόν και τα στοιχεί τόσο της εταιρείας όσο και του καταναλωτή. 

 

Back to Top