Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
  • Greek
  • English

Χονδρική Πώληση - Συνεργασία

Η Εταιρία Ecopowermarket  διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά καταστήματα (Online Shopping) στην Ελλάδα, και φημίζεται για τις άμεσες αποστολές σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας τα προϊόντα της, σε τιμές λιανικής - χονδρικής σε συνεργαζόμενα καταστήματα και συναδέλφους. Τιμές χονδρικής παρέχουμε σε όλα μας τα είδη όπου αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας Ecopowermarket.gr

Για να μπορέσει να μπει κάποιος στο πρόγραμμα χονδρικής της Εταιρίας μας θα πρέπει να είναι επαγγελματίας με επαγγελματικό ΑΦΜ και να ασχολείται με την εμπορία ή παροχή υπηρεσιών Ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Αν ενδιαφέρεστε για χονδρική πώληση παρακαλούμε πατήστε Δημιουργία Λογαριασμού και κάντε εγγραφή με τα πλήρη στοιχεία σας. Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό σας ώστε να βλέπετε τις τιμές χονδρικής απευθείας μέσω της σελίδας μας. 

Το Ecopowermarket.gr θέλοντας να προστατέψει τους συναδέλφους και επαγγελματίες δεν παρέχει χονδρικές τιμές σε ιδιώτες και σε εταιρίες οι οποίες δεν σχετίζονται με Ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. Η Εταιρία μας παρέχει τηλεφωνική υποστήριξη σε τεχνικά θέματα που αφορούν τα προϊόντα μας μέσα στην ιστοσελίδα μας. Παρακάτω σας παραθέτουμε ενδεικτικά κάποια καταστήματα όπου μπορούμε να συνεργαστούμε στο τμήμα Χονδρικής Πώλησης. Καταστήματα Ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Επαγγελματίες Ηλεκτρολόγοι Εταιρίες Σχεδιασμού και Διακόσμησης, Κατασκευαστικές Εταιρίες.

Η εγγραφή σας μπορεί να γίνει και μέσω τηλεφώνου σε περίπτωση που συναντήσετε οποιαδήποτε δυσκολία. Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για διευκρινίσεις.

Back to Top